Kvarnbyn

Kvarnbyn tillhör Mölndals äldsta område och rymmer kulturhistoriska platser, ett Stadsmuseum, och pittoreska små gator. I området finns goda allmänna kommunikationer och det är nära till Mölndals innerstad, med dess utbud av restauranger, shopping och service. I Innerstaden ligger även kollektivtrafiknavet Mölndalsbro med täta förbindelser till hela regionen.

Brunnsgatan

Våra tvåvåningshus på Brunnsgatan ligger i Mölndals äldsta område, i utkanten av Kvarnbyn nära Mölndalsfallet. Området är lugnt med närhet till pulsen i innerstaden.
Byggår:
1985
Antal lgh:
32
Hiss:
Nej
R o k:
2-3
Yta:
51-80 kvm

Brunnsgatan, Rygatan

Vårt trevåningshus på Brunnsgatan och Rygatan ligger i Mölndals äldsta område, i utkanten av Kvarnbyn nära Mölndalsfallet. De boende i området har tillgång till gemensamhetslokal och bastu.
Byggår:
1949
Antal lgh:
40
Hiss:
Nej
R o k:
1-3
Yta:
43-71 kvm

Görjelycksgatan

Vårt tvåvåningshus på Görjelycksgatan i klassisk funkisstil ligger i Mölndals äldsta område, mitt i Kvarnbyn nära Mölndalsfallet. Området har gångavstånd och goda bussförbindelser till Mölndals innerstad.
Byggår:
1952
Antal lgh:
5
Hiss:
Nej
R o k:
2, 4
Yta:
56-118 kvm

Störtfjällsgatan

Våra hus på Störtfjällsgatan ligger i början av anrika Kvarnbyn. Alla lägenheter har balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Balkongerna närmast gatan är inglasade. Fyra- och femrumslägenheterna är byggda i etage. Här bor man i en pittoresk miljö med närhet till Mölndals innerstad. Det finns bra kommunikationer med buss i närheten.
Byggår:
1990
Antal lgh:
145
Hiss:
Ja
R o k:
1-5
Yta:
47-130 kvm