Bifrost

I Bifrost kan du variera naturupplevelser med stadens bekvämligheter. Här finns naturreservat, service, butiker, skolor och kollektivtrafik inom gångavstånd. Med närhet till både Mölndals- och Göteborgs innerstad har Bifrost ett centralt läge. I närheten av bostadsområdet ligger Bifrostparkens näridrottsplats. Den innehåller utomhusaktiviteter för stora och små som fotbollsplan, boulebana, hundrastgård, grillplats med mera.

Trygghetsboende Bifrost

Trygghetsboendet på Lantbruksgatan 23A är det första i sitt slag i Mölndal. Det erbjuder ljusa och funktionella lägenheter med hög standard och tillgänglighet till hyresgäster där minst en person i hushållet har fyllt 65 år. Ett tryggt och bekvämt boende med tillgång till gemensamma utrymmen för sällskap och rekreation. Trygghetsboende Bifrost ligger naturskönt vid foten av Änggårdsbergen.
Byggår:
2017
Antal lgh:
66
Hiss:
Ja
R o k:
1,5-4
Yta:
54-101 kvm

Havrekornsgatan, Utsädesgatan, Vetekornsgatan

Området består av U-formade gårdar med femvåningshus. Under 2005–2006 utfördes en omfattande tillbyggnad med två lamellhus och en loftgångsvåning på det befintliga takvalvet. I området finns goda allmänna kommunikationer och det är nära till Mölndals innerstad, med dess utbud av shopping, restauranger och service. Där ligger också kollektivtrafiknavet Knutpunkt Mölndalsbro med täta förbindelser till hela regionen.
Byggår:
1968
Antal lgh:
382
Hiss:
Ja
R o k:
1-5
Yta:
26-114 kvm