Kikås

Kikås ligger i östra Mölndal, omgiven av skog och berg med fina strövområden. I närheten finns Gunnebo slott samt sjöarna Långvattnet, Horsikan och Stensjön. I området finns goda allmänna kommunikationer och det är nära till Mölndals innerstad, med dess utbud av shopping, restauranger och service. Där ligger också kollektivtrafiknavet Knutpunkt Mölndalsbro med täta förbindelser till hela regionen.

Lejonslättsgatan 4–26

Husen har två till fyra våningar och är byggda i form av två U och ett L. Förutom vanliga hyresrätter finns här tolv servicelägenheter. Kring husen finns gångstråk, gräsmattor och vackra planteringar. Området ligger i Kikås omgiven av skog och villakvarter.
Byggår:
1992
Antal lgh:
99
Hiss:
Ja, nr 6, 12, 14, 20, 22
R o k:
1-5
Yta:
26-106 kvm

Lejonslättsgatan 28–60

Den här delen av Lejonslättsgatan består av tvåvåningshus, där vackra häckar ramar in trädgårdarna. Alla lägenheter är förberedda för tvättmaskin. I området finns även två hus med gruppbostäder.
Byggår:
1995
Antal lgh:
12
Hiss:
Nej
R o k:
2
Yta:
34-56 kvm

Lejonstensgatan, Lejonslättsgatan

Här erbjuder vi sju flerfamiljshus i två våningar med tillgång till antingen balkong eller uteplats. Området har en mysig radhuskänsla och smälter in fint i omgivningarna med närhet till både naturen och innerstadens puls.
Byggår:
2019
Antal lgh:
56
Hiss:
Ja
R o k:
2-4
Yta:
61-84 kvm