Vinn biljetter för två till en guidad trädgårdsvisning

Publicerad 10 augusti 2023

Vinn biljetter för två till en guidad Trädgårdsvisning på Gunnebo Slott och Trädgårdar! Vill du uppleva en fantastisk dag med historisk charm och vackra trädgårdar?

Tävling

Tillsammans med Gunnebo Slott och Trädgårdar lottar i ut två biljetter till en inspirerande trädgårdsvisning i deras magnifika trädgård. Du får även besöka det vackra orangeriet som öppnades förra året. Visningen sker lördag 2 september 14.00-14.50.

Så här deltar du

Skicka ett mejl till kundcenter@molndalsbostader.se och berätta varför du skulle uppskatta att besöka Gunnebo Slott och Trädgårdar för en guidad visning tillsammans med en vän. Skriv "tävling" i ämnesraden.

Tävlingen avslutas

28 augusti, klockan 20.00
Vi meddelar vinnarna via mejl 29 augusti.

Tävlingen sker i samarbete med Gunnebo Slott och Trädgårdar

Kulturarvet Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av de bäst återskapade 1700-talsanläggningarna i Skandinavien. Passa på att njut av en god fika från bageriet eller av kockarnas härliga lunchtallrik före visningen. För mer information om Gunnebo Slott och Trädgårdar besök deras hemsida. 

Övrig information

Biljetterna kan inte bytas mot kontanter eller andra varor/tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i denna tävling godkänner du de angivna villkoren och reglerna. Vi följer riktlinjerna för GDPR och sparar inga personuppgifter.