Lediga butikslokaler Bergmansgatan

Med ett centralt läge mitt i Mölndals innerstad erbjuder vi lokaler för olika typer av verksamheter. Strategiskt placerade i ett levande centrum och med närhet till kollektivtrafiksnavet Mölndalsbro finns många möjligheter för dig och ditt företag. Längs med gatan finns idag frisörer, bilskola, tatuerare, låssmed, skrädderi, blomsterbutik, inredningsbutik, restauranger och en massör. Gallerians parkeringshus erbjuder två timmar gratis parkering för besökare. På Tempelgatan finns en timmes gratis parkering. 

Objektstyp Adress                   Plan Yta/kvm Ledig Ritning
Butikslokal Bergmansgatan 6A BV 120 Nu  
Butikslokal Bergmansgatan 16A BV 112 2022-10-01  
Butikslokal Bergmansgatan 16C BV 60,5 2023-12-01  

Bergmansgatan 6A Ljus och fräsch butikslokal på 120 kvm med tillträde omgående. Bästa läget mitt på torget. Med tre stora skyltfönster möter lokalen gatan och torget utanför. Lokalen lämpar sig för butik, men även andra verksamheter kan passa som till exempel Showroom för din e-handel. Med tanke på lokalens storlek finns möjligheter att kollektivt driva fler små verksamheter på samma yta men med gemensam entré. Lokalen är inte anpassad för restaurang eller café.

Bergmansgatan 16A Mysig hörnlokal på 112 kvm med mycket charm. Lokalen lämpar sig för butik eller enklare caféverksamhet. 

Bergmansgatan 16C Butikslokal på 60,5 kvm. Ledig från 2023-12-01 men med möjlighet att flytta in redan i januari 2023. Lokalen består idag av en butiksdel med tillhörande hall och pentry/personaldel. Gatuplan med två stora skyltfönster. Det finns möjlighet att anpassa lokalen till en större butiksyta om väggen mellan hallen och butiken tas ner.

Lediga lokaler

Objektstyp Adress                   Plan Yta/kvm Ledig
Förskola/övrigt Eklanda Torg BV 175 2023-01-01

Lokalen ligger vid Eklanda Torg 2 mitt i bostadsområdet Ekland Gård. Ljus och trygg lokaler i bottenplan med utsikt mot lekplats och grönska. I anslutning till lokalen finns en avgiftsbelagd parkering med gratis parkering en timme. Enkelt att parkera för att hämta och lämna.     

Idag bedrivs förskola i lokalen men möjligheter finns att förändra den för andra behov.

Lediga hobbylokaler

Objektstyp Adress                   Plan Yta/kvm Ledig
         
         

Våra mindre lokaler för hobbyverksamheter är passande för enmansarbete. Lokalerna har tillgång till pentry och delad toalett i korridor. Lokalerna är inte lämpliga som verkstad.


Vill du veta mer om våra lokaler?

Kontakt

Anna Björkner
LOKALFÖRVALTARE 

031-720 84 25
anna.bjorkner@molndalsbostader.se

Anna Björkner

Anna Björkner

Lokalförvaltare

031-720 84 25 anna.bjorkner@molndalsbostader.se