Parkering, garage och carport

Vi samarbetar med Mölndals Parkering där du hyr parkering- eller laddplats som hyresgäst hos oss. För att se vilka parkeringsplatser som är lediga i ditt bostadsområde skapar du ett konto på Mölndals Parkerings hemsida och söker därefter lediga parkeringar. Är du intresserad av garage, carport eller motorcykelgarage är du välkommen att kontakta oss via Mina sidor eller genom att mejla kundcenter@molndalsbostader.se

Sök parkeringsplats hos Mölndals Parkering

För att ansöka om parkeringsplats på Mölndals Parkering ska du uppge din kupongkod och kontraktsnummer. Kupongkoden är MB och de tre första siffrorna i kontraktsnumret. Kontraktsnumret hittar du på Mina sidor eller på hyresavtalets första sida och består av nio siffror. Exempel 3XX-0XXX-XX. På Mölndals Parkerings hemsida hanterar du alla dina ärenden som gäller din parkering. 

Hyr garage eller carport

Är du intresserad av att hyra garage eller carport är du välkommen att kontakta oss via Mina sidor eller mejla kundcenter@molndalsbostader.se.

Parkeringar

Här kan du läsa mer om allt som har med våra parkeringar att göra så som besöksparkering, handikapptillstånd, parkering på gården med mera.