Bra att tänka på

Telefonabonnemang

Om du har ett fast telefonabonnemang flyttar du det genom att ringa din telefonoperatör. I våra nyare fastigheter finns inte fast telefoni, utan där finns IP telefoni som ett alternativ.

Hemförsäkring

Det är viktigt att du tecknar en egen hemförsäkring som ska gälla för till exempel inbrott, brand eller annan skada samt översvämning. Tänk även på de saker som du förvarar i ditt lägenhetsförråd.

Leverantör av el

Mölndalsbostäder använder sig av Mölndals Energi som nätleverantör. Du väljer därefter vilken leverantör av el som du själv önskar för din elförbrukning, vi slår gärna ett slag för vår lokala elleverantör Mölndal Energi som är en del av Mölndal stad och som erbjuder närproducerad el.

Brandvarnare

Brandvarnare ska finnas i alla lägenheter för din och dina grannars säkerhet. Saknas det brandvarnare i din lägenhet kan du komma förbi vårt kundcenter, där du kan hämta både brandvarnare och batterier. Du kan även göra en felanmälan så hjälper vi dig. Håll gärna utkik efter våra batteribytardagar som brukar inträffa i november, så kan du kostnadsfritt få nya batterier i vårt kundcenter.

Adressändring

Kom ihåg att göra adressändring. Det gör du enklast genom att kontakta Skatteverket. Fastighetsbeteckning och lantmäterinumret som du ska ange i din flyttanmälan hittar du i ditt hyreskontrakt, är rutan för lantmäterinummer tom anger du endast din adress.