Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Parkering

I de flesta bostadsområden finns möjlighet att hyra parkeringsplatser. Beroende på vilken typ av parkeringsplats, samt möjligheten till elanslutning, varierar månadskostnaden. Uppsägningstiden för parkeringsplatsen är en kalendermånader. Detsamma gäller för carport och garage. Observera att det i vissa områden är ont om parkeringar och att det därför förekommer kölistor. För att tillgodose alla våra hyresgästers behov av parkering, erbjuder vi först och främst en parkering per lägenhet. Därefter kan vi erbjuda fler parkeringar till de hyresgäster som önskar där möjligheten finns.

MC-garage

På Havrekornsgatan i Bifrost finns det MC-garage att hyra.

P-dekaler

På vissa områden finns boendeparkering med p-dekaler, önskar du hyra en sådan, kontakta Mölndals Parkerings AB på telefon 031-315 15 25. För telefontider, se hemsida.

Besöksparkering

Information om vad som gäller för besöksparkering inom Mölndal hittar du här.

Obehörig parkering

Om du har problem med att någon obehörig står på din hyrda parkering, kontakta Mölndals Parkerings AB enligt ovan.

Parkering på innergårdar och övrig tomtmark

Det är absolut förbjudet att köra in samt parkera på gårdar och övrig tomtmark. Undantag är vid lastning/lossning vid flytt. Bomnycklar finns att låna mot en deposition på 300 kr i receptionen på Häradsgatan 1.

Vill du hyra eller säga upp parkeringsplats?

Vill du hyra en parkeringsplats, carport, garage, MC-garage av Mölndalsbostäder är du välkommen att kontakta uthyrningsansvarig för ditt bostadsområde.