Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvarteret Gråsejen i Mölndals innerstad

Ombyggnation av Bergmansgatan 4-10

Mölndals innerstad genomgår just nu en modernisering. Fler butiker, nya bostäder och mötesplatser skapas, samtidigt som vi stärker den innerstad vi har i dag.
På Bergmansgatan 4–10 bygger Mölndalsbostäder nu två bostadshus med 106 nya hyresrätter och åtta affärslokaler i gatuplanet. 
Nybyggnationen är ett led i visionen för Mölndals stad, att skapa en livfull stadskärna och en tillgänglig, attraktiv stad där både Mölndalsbor och besökare trivs och upplever tillit och mångfald.

Bergmansgatan 4-6

Byggstart i september 2018. Här blir det 53 nya lägenheter och fyra lokaler, med planerad inflyttning under vår/sommar 2020.

Bergmansgatan 8-10

Byggstart i mars 2018. Här byggs 53 nya lägenheter och fyra lokaler, med inflyttning 2019/2020.

Bofaktablad 

Här kan du hämta mer information om våra nya hyresrätter bostäder på Bergmansgatan 4-10.

Vill du veta mer om vad som händer under byggtiden?

molndalsinnerstad.se kan du läsa mer om vad som händer under själva byggtiden. Här har du möjlighet att följa både Mölndalsbostäders arbete och de andra bolagen som bygger i staden.
Läs även vår informationsbroschyr om projektet (med reservation för ändringar i tidplanen.)

Så söker du hyresrätt 

Du hittar alla Mölndalsbostäders lediga lägenheter på Boplats, som är en marknadsplats för dig som letar bostad i Göteborgsregionen. Läs mer om hur du söker bostad.

Lokaler för butik och restaurang

Inflyttning i de nya affärslokalerna sker i augusti 2018. Är du intresserad av lokal på Bergmansgatan 12 eller i någon av våra andra fastigheter i Mölndals innerstad.