Sommarjobb 2021 kundcentermedarbetare 

Vi söker dig som vill ge den bästa kundupplevelsen! 

Om uppdraget 

Arbetet som kundcentermedarbetare innebär roliga och lärorika arbetsuppgifter i en kundnära roll där mötet sker via personliga besök, via telefon, mejl eller sociala medier. Frågorna från kunderna kan röra allt från serviceanmälan på en dörr till frågor om betalning eller nyckelutlämning. Hos oss får du viktiga erfarenheter med dig i din kommande karriär inom vår bransch. 

Anställningen avser heltid under veckorna 27-32. Vi ser gärna att du kan påbörja arbetet hos oss redan under våren 2021 för att även kunna ha möjlighet att extraarbeta innan sommaren. 

Om dig 

Vi vill att du är serviceinriktad, kommunikativ, ansvarsfull och positiv. Eftersom vi arbetar i olika system är det viktigt att du har en god IT-vana. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i kundernas situation och skapa förtroende.

Det är meriterande om du har en pågående utbildning inom bostads- eller fastighetsbranschen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har en avslutad gymnasial utbildning. 

Ansökan och kontaktperson 

Vi tar emot ansökningar fram till den 28 februari 2021 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  

Här ansöker du om tjänsten

Kontaktperson för tjänsten är Evelina Johnson, Chef Kundcenter, som nås på 
031-720 84 81 eller evelina.johnson@molndalsbostader.se 

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.