Fastighetsarbetare sökes

Letar du efter ett fritt arbete med möjlighet att förgylla våra kunders vardag? Är du ansvarstagande med stor passion för kundservice och med ett genuint intresse för människor? I så fall söker vi dig som vill vara med och bidra till att uppfylla vårt kundlöfte; den sköna känslan att komma hem.  

Om Mölndalsbostäder

I över hundra år har Mölndalsbostäder bidragit till stadens utveckling genom att förvalta, utveckla och bygga nya hem för mölndalsborna.

Vi äger och förvaltar cirka 3 900 lägenheter. Drygt 800 av dem finns i samhällsfastigheter, såsom äldreboenden, gruppboenden och trygghetsboenden. Vi äger även kooperativa hyresrätter som ytterligare boendeform.

Utöver bostäder äger och förvaltar vi cirka 40 kommersiella lokaler för bland annat butiker, restauranger, kontor, stadsbibliotek och andra verksamheter.

Fastighetsarbetare

Letar du efter ett fritt arbete med möjlighet att förgylla våra kunders vardag? Är du ansvarstagande med stor passion för kundservice och med ett genuint intresse för människor? I så fall söker vi dig som vill vara med och bidra till att uppfylla vårt kundlöfte; den sköna känslan att komma hem.  

Arbetsuppgifter 

Som fastighetsarbetare tilldelas du ett område där du är ansvarig för såväl inre som yttre skötsel av fastigheterna. Det betyder frihet under ansvar och en omväxlande vardag där du till exempel: 

 • Sköter och anlägger rabatter
 • Klipper och beskär buskar, häckar och träd
 • Klipper gräs och röjer sly
 • Sköter avfallshantering och renhållning i miljöhus
 • Sköter snöröjning och sandning
 • Gör enklare reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen
 • Gör enklare reparationer på våra maskiner till exempel gräsklippare, traktorer med mera
 • Gör förebyggande underhåll
 • Vid behov städning av gemensamma ytor, som tvättstugor, miljöhus, källare etc (som eventuellt krävs utöver städ som hanteras av entreprenör)
 • Sköter viss administration, såsom inköp och att kontera och godkänna fakturor

Om dig 

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Självklart är du händig och har ett stort intresse för trädgård och grön skötsel. Du tillbringar dina arbetsdagar nära våra kunder och visar hänsyn då du många gånger arbetar i deras hemmiljö. Du trivs med att samverka med människor med olika bakgrund och erfarenheter. 

Ditt arbete kommer att vara starkt knutet till vårt viktiga mål att få ännu nöjdare kunder, därför är din servicekänsla hög och din förmåga att kommunicera god. Du kommunicerar väl på svenska, är du dessutom flerspråkig ses det som meriterande. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och kvalitetsmedveten. Precis som våra andra medarbetare kommer du gärna med förslag på förbättringar eller delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Även om ditt arbete i största utsträckning innefattar arbete i och utanför våra fastigheter förväntar vi oss också att du har datorvana och kan hantera administrativa uppgifter i vårt fastighetssystem. 

Kvalifikationer  

 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Körkort för personbil

Meriterande

 • Sågkort för röj- och motorsåg
 • Certifikat för heta arbeten

Annan viktig information 

Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Tjänsten är på heltid. Frågor om tjänsten besvaras av Sture Moberg, Förvaltare, telefon 031-720 84 22, sture.moberg@molndalsbostader.se

Facklig representant för Fastighetsanställdas förbund, Göran Book Pettersson, göran.book-pettersson@molndalsbostader.se 
 
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande. 
Sista ansökningsdag 2024-04-25.  

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. 

Varmt välkommen med din ansökan!  
Sök jobbet som fastighetsarbetare via jobbet.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare.  Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.