Ny hyresgäst i Mölndals innerstad

17 april 2019

COSMO CONSULT storsatsar med nya lokaler i Mölndals innerstad

COSMO CONSULT väljer Mölndals innerstad som strategiskt läge för sin verksamhet i Västra Götalandsregionen.

Det är roligt att COSMO CONSULT valt Mölndals innerstad som sitt nya utgångsläge för sin verksamhet och också då som hyresgäst till Mölndalsbostäder. Företaget präglas av entreprenörsanda och har önskat flexibla och moderna lokaler som fungerar bra för verksamheten, säger Peter Olsson, ansvarig för uthyrning av lokaler på Mölndalsbostäder.

COSMO CONSULT, som är en av väldens ledande Microsoft Dynamics partners, levererar användbara lösningar som är enkla och smidiga att implementera och underhålla och där människan sätts i fokus. De nya lokalerna ska ytterligare förstärka upplevelsen och vara flexibla, öppna och välkomnande.

COSMO CONSULT kommer  att växa på den svenska marknaden och de nya lokalerna och miljön i Mölndals innerstad kommer att passa oss perfekt, säger Anders Wendt, vd på COSMO CONSULT i Sverige.  För att vara en attraktiv arbetsgivare är det viktigt för oss att kunna erbjuda en inspirerande och trivsam arbetsmiljö med rätt läge. Allt detta tycker vi att Mölndals Innerstad ger oss och vi ser verkligen fram emot att flytta in, fortsätter Anders.

De verksamheter som etablerar sig i Mölndals innerstad är en mycket viktig del i det lokala stadslivet. Under de senaste åren har en omvandling pågått, där en välkomnande innerstad skapas med plats för att bo och arbeta och med butiksnära lägen.


Hämta bilder

Hämta bilder här.

Om Mölndalsbostäder

Mölndalsbostäder har sedan 1947 byggt och förvaltat hyreslägenheter och kommersiella lokaler. I Mölndals innerstad finns stora möjligheter att hitta rätt lokal för din verksamhet, här finns skräddarsydda kontor och butikslokaler i direkt anslutning till innerstadens kvarter, Mölndal Galleria och kommunikationer.

Om COSMO CONSULT

COSMO CONSULT Group har specialiserat sig på införande och systemhantering av programvarulösningar för små, medelstora och stora företag inom områdena tillverkning, tjänster och handel. Företaget grundades år 1996 och har idag över 1000 anställda fördelade på 40 orter i 12 länder.

Vill du veta mer? Kontakta

Terese Hedin, Senior Marketing Lead COSMO CONSULT, 070-654 5292, terese.hedin@cosmoconsult.com
Peter Olsson, lokaluthyrare Mölndalsbostäder 031-720 84 16 peter.olsson@molndalsbostader.se