Svea vaccin har öppnat mottagning i Mölndals innerstad

15 oktober 2020

Från Umeå i norr till Lund i söder har Svea Vaccin över 35 mottagningar, alla med mottot;
”På Svea Vaccin strävar vi efter att alltid vara nära dig”. 

Den nya mottagningen på Bergmansgatan 4A lever väl upp till mottot, anser Sara Löfgren som är utbildad sjuksköterska och ansvarig för den nya mottagningen. 

- Här har vi ett mycket bra läge mitt i centrala Mölndal, en fräsch lokal i hörnläge med stora fönster och parkering precis utanför entrédörren. Det kan inte bli mycket bättre, säger Sara stolt och berättar att hon personligen är lite extra nöjd med det centrala läget eftersom hon också bor nära.  

Det är inte bara läget som gjort att Svea Vaccin har öppnat sin mottagning på Bergmansgatan, utan också känslan och vetskapen om att Mölndal har en spännande framtid. Här sker mycket utveckling både för näringslivet och bostadsbyggandet.  

- Se bara på det fantastiska arbetet som gjorts hittills i den stora satsningen med att utveckla Mölndals innerstad och mer kommer växa fram! Det är roligt att få vara en del av det, tycker Sara.  

På frågan om varför man som kund ska välja deras nyöppnade mottagning, svarar Sara: 

- Läget är som sagt perfekt och vi sätter alltid kunden i fokus. Dessutom har vi både drop–in och bra öppettider. Vi som arbetar här är specialistläkare och sjuksköterskor med särskild kompetens för att ge råd och vaccinera både barn och vuxna inför utlandsresor.  

Vad mer erbjuder ni på Svea Vaccin?  

- Vi gör snabbtester för antikroppar för Covid–19. Testet är inte för själva viruset utan för antikroppspåvisning. Du måste vara frisk för att ta testet och över 18 år. Dessutom utför vi det mesta inom vaccinering så som bältros, influensa, kikhosta, stelkramp, TBE - listan kan göras lång!  

Du behöver inte längre gå till vårdcentralen för att vaccinera dig, berättar Sara och hälsar alla välkomna in!  

Läs mer om Svea Vaccin här