Streetfood från Norrland

25 september 2020

Med ambitionen att leverera "Sveriges bästa streetfood med passion, kvalitet och kultur", öppnar idag Bastard Burgers på Bergmansgatan 6. Bakom satsningen står grundarna Rickard, Simon, Kristofer och det här är den 39:e etableringen i Sverige sedan starten 2016.

Bastard Burgers är en social mötesplats med fokus på streetfood, hamburgare av både kött, vegetariska och veganska alternativ med spännande tillbehör.

-Vår ambition är att passionerat erbjuda riktigt bra streetfood av hög kvalitet i en cool miljö, säger ägaren och medgrundaren Rickard, när vi möter honom på lunchen idag.  

Atmosfären andas Berlin med graffitimålningar på väggarna, en industriell, ruff känsla och matkulturen hämtar inspiration från New York.

-Att vi valde att etablera oss här känns givet eftersom Mölndal är en växande stad i en så spännande utveckling. Det är mysigt här med torget mitt över och vi tror att denna satsning kommer att bli riktigt bra, säger Rickard.

-Vi på Mölndalsbostäder hälsar Bastard Burgers varmt välkomna och ser att den här satsningen utökar det redan breda restaurangutbudet på ett fint sätt, säger Clas Svensson Lokalförvaltare på Mölndalsbostäder.  

Bastard Burgers har öppet alla dagar i veckan från kl 11. "På lördagar erbjuder vi brunch och såklart har vi en utvald meny för barnen också", avslutar Rickard.  

Här kan du läsa mer