Premiär för ny inredningsbutik på Bergmansgatan 10A

06 november 2020

Lördagen den 7 november 11.00 öppnar Our Story Home upp sina dörrar med ett helt nytt butikskoncept för inredning.

Bakom satsningen står paret Susanne och Alec som båda har en stor passion för äldre fina föremål, möbler och vackra ting. Med inställningen “crazy och inget är omöjligt”, så har de förverkligat sin dröm - inredningsbutiken Our Story Home. Ett tag framöver blir det mer än heltidsarbete då båda jobbar kvar inom IT-branschen, Susanne som konsult och Alec som regionchef.

Att de valde Bergmansgatan för sin butik var ett enkelt beslut. Paret bor i Mölndal och känner till innerstaden väl. 

- Vi ser att vårt koncept kommer att ge Mölndal ett spännande utbud och komplement till vad som redan erbjuds. Här finns många fina butiker och vi kan bidra med det där lilla speciella och annorlunda, säger Susanne. 

Our Story Home har ett brett sortiment av handplockade vackra produkter, unika äldre - ibland antika - ting som blandas upp friskt med nya varor. Det som förenar sortimentet, oavsett om det är nya eller gamla föremål, är vacker design, gedigna material och hög kvalitet. Exempel på utvalda varumärken är det svenska Watt&Veke, Shepherd och konstverk från Kattis Palmnäs.

Så var kommer er inspiration ifrån?

- Vi har en förkärlek till det rustika och lantliga men älskar också kontraster, säger Susanne. Ja, och att åka omkring och leta fram dessa unika föremål som inte finns någon annanstans, det är en sann passion, fyller Alec på. Vi brukar kalla det för en “impulsiv skattjakt”! 

Att öppna en butik mitt i en pandemi - hur tänker ni kring det? 

- Det har vi naturligtvis tänkt igenom noga, menar Alec. Dels kommer vi att bära munskydd och plasthandskar men framför allt så erbjuder vi möjligheten att öppna upp för särskilda butikstider. Det är bara att kontakta oss så kan vi vara tillgängliga utanför ordinarie öppettider. Vi har också en webbshop, så för dig som önskar handla online så går det också bra. Enda undantaget för det är de varor som är antika och som vi bara har ett exemplar av, fortsätter Susanne. 

Det är bråda timmar inför öppningen i morgon och paret jobbar hårt för att hinna klart. 

- Vi är oerhört nyfikna och förväntansfulla inför vår öppning, säger Susanne och hälsar alla hjärtligt välkomna in till butiken!

- Vi på Mölndalsbostäder hälsar Our Story Home varmt välkomna till staden och ser att detta blir ett fint komplement till ett redan spännande butiksutbud. Här finns mixen av både fristående butiker i gatuplan och gallerians utbud med många av de större kedjorna, säger Clas Svensson Lokalförvaltare på Mölndalsbostäder. 

Läs mer om butiken här