Val i plusvalsutbudet

Låt dig inspireras med Plusval

Vi vill att du ska trivas i din lägenhet. Plusval ger dig fler valmöjligheter och du kan själv bestämma över vad som ger dig den sköna känslan av att komma hem.

Vill du ha inspiration?

Besöka gärna vår köksutställning i entrén hos oss på Häradsgatan 1 eller ta trappan upp till vår kundmottagning. Där kan du se tapeter, golv och allt annat som ingår i våra Plusvalserbjudanden. Glöm inte att boka tid.

Nytt kök med Modexa

Med hjälp av Plusval kan du förnya ditt kök efter dina önskemål. Med nya luckor, handtag och bänkskivor blir köket som nytt. Du gör materialvalen och vår leverantör Modexa tillverkar och monterar. Modexa är en av Sveriges största leverantörer av köksförnyelse. Genom att återanvända de skåpstommar som du redan har är vårt koncept vänligt både för miljön och din plånbok. Dessutom spar vi din tid. Tips och idéer för ett nytt kök hittar du här

Måla och tapetsera

Väggarna kan kännas trista och i behov av uppfräschning, eller så vill du helt enkelt liva upp ett rum. Det är du som avgör när det är dags! I samband med målning och tapetsering målas alltid taket. Vid behov målas eller laseras snickerier, detta bedöms av din förvaltare tillsammans med målaren. 

Laminering av dörrar

Sliten, skavd och repig innerdörr? Med hjälp av Plusval kan den få en ny fräsch yta. Genom att laminera dörren gör vi den både snygg och slitstark i flera år framåt. Detta utan att den blir synbart tjockare eller tyngre.   

Det går inte att beställa laminering av dörrar via Plusval just nu på grund av tekniska skäl. Vi uppdaterar med information så snart vi vet att vi kan komma igång igen. 

Nytt golv

Ett nytt golv är inte bara vackrare utan också mycket lättare att hålla rent. I vardagsrum och kanske även sovrum föredrar många trägolv, lägg nytt eller slipa det gamla. Parkett och laminat är inte tillåtet i kök. Vår leverantör mäter alltid rummets storlek.

Standardhöjande tillval

Utöver de Plusval du kan göra som hyresgäst erbjuder vi även standardhöjande tillval, det är ett permanent tillval och följer lägenheten oavsett vem som har kontraktet.

Personliga tillval

Personliga Plusval innebär att du antingen betalar en engångsavgift för åtgärden eller ett tillägg på hyran under 12 månader, du väljer själv vilket av alternativen som passar dig bäst. Personligt Plusval är ditt personliga tillval. Du måste betala resterande belopp om du flyttar och har kvar betalningstid. Kontakta vår personal när du behöver material till ditt Plusval.

Installation av tvätt-och diskmaskin

Nu är det kostnadsfritt för dig som hyresgäst att få din disk- eller tvättmaskin in- eller urkopplad av vår personal. Detta gäller under förutsättningen att ditt kök eller badrum är utrustat med avsedd el- och vattenanslutning. Om vi behöver dra fram el och installera vattenanslutning är det en så kallad standardhöjande åtgärd för din lägenhet. Det medför en kostnad på 31 kronor i månaden som vi lägger på din hyra.  Mer information om standardhöjande åtgärder och om hur du beställer Plusval finner du i vår pris- och beställningslista. Logga in på Mina sidor och registrera ett ärende och beställa din installation.