Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Budget- och skuldrådgivning

Vem som helst kan hamna i en situation där pengarna plötsligt inte räcker till. Orsakerna varierar, det kan exempelvis handla om skilsmässa, arbetslöshet eller sjukskrivning. Ekonomiska problem kan i värsta fall leda till att man förlorar sin lägenhet. Mölndalsbostäder har därför inlett ett samarbete med socialtjänsten för att försöka förhindra vräkningar. Till hjälp finns Mölndals stads budget- och skuldrådgivare.

Rådgivning på plats hos Mölndalsbostäder

Från och med januari 2019 är du välkommen att träffa Mölndals stads budget- och skuldrådgivare Natasa Pavlic på Mölndalsbostäders kontor. Du behöver inte boka tid. Rådgivningen är alltid kostnadsfri och rådgivaren har tystnadsplikt.

Mötet på Mölndalsbostäder är tänkt som en kort och informell första kontakt, där du får beskriva din situation och diskutera vilken typ av stöd du kan behöva för att få rätsida på privatekonomin.

Vänta inte med att ta hjälp och var inte orolig för att kontakta oss. Vårt mål är att hjälpa för att undvika vräkningar. Natasa Pavlic finns på plats sista helgfria torsdagen i månaden, mellan klockan 14.00–16.00.

Tidpunkter för rådgivning

Rådgivningen finns tillgänglig under en provperiod, från den 31 januari och cirka ett halvår framåt.

Rådgivning sker på följande tider:

  • 31 januari - klockan 14.00-16.00
  • 28 februari - klockan 14.00-16.00
  • 23 maj - klockan 14.00-16.00 
  • 26 juni - klockan 14.00-16.00