Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Aktuellt nummer av Min värd

I senaste numret av hyresgästtidningen Min värd får du 2018 års almanacka i julpresent av oss. Den är perfekt att ha tillhands vare sig det är skola, jobb och utflykter som ska planeras eller om du vill hålla koll på våra containerveckor, telefon och öppettider. Containerveckor är veckor som det står en container uppställd i ditt område, där du kan passa på att göra dig av med större hushållsavfall.

I nya numret kan du även läsa första delen i vår nya intervjuserie En röst i Mölndal, där olika Mölndalsbor berättar om vad som engagerar och inspirerar dem. Först ut är kommunstyrelsen ordförande, Marie Östh Karlsson. Vad är det som gör att hon valt att engagera sig politiskt?

I december har vi en hel del på gång och vi vill särskilt uppmärksamma några aktiviteter:

  • Invigningen av nya stadsbiblioteket går av stapeln den 2 december. Du kan läsa mer om invigningsveckan, som pågår den 2–9 december, på sidorna 9–12.
  • I december har vi också invigning och inflyttning i Mölndals första och hittills enda trygghetsboende, i Bifrost. 66 nya fräscha lägenheter med gemensamhetsytor och möjlighet till sociala aktiviteter. Läs mer på sidorna 14–15.

Julen är en tid av överflöd vad gäller mat, julklappar och pynt. Den här julen ger vi tips på pyssel och fina gåvor som du kan fixa med bland annat återvunnet material.

Läs aktuellt nummer genom att klicka här eller på bilden.

Trevlig läsning!