Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hyresavier i september

22 augusti 2018

 

Vi har haft tekniska problem i samband med hyreshöjningarna för 2018 och därför har hyresavin för september månad blivit försenad.

På vissa hyresavier för september har den retroaktiva hyresdelen blivit sammanslagen med ordinarie hyra för 2018 och därför är månadshyran högre än augusti månad.

Önskar du veta vad din nya hyra för 2018 är kan du se detta belopp på din hyresavi för augusti eller på Mina sidor.

Har du ytterligare frågor angående din hyresavi, vänligen ring Mölndalsbostäder vardagar mellan 8.00-16.00 (stängt 12.00-13.00) på telefon 031-720 84 30.


Enligt utskick den 28 juni 2018 meddelade vi att Hyresförhandlingen mellan Mölndalsbostäder och Hyresgästföreningen i Västra Sverige var klara. Överenskommelsen blev en hyreshöjning på 1,1% för alla lägenheter i Mölndalsbostäders bestånd, med undantag för nyproducerade lägenheter, Kv Hajen, Mölndals innerstad, Kv Taltrasten, Kikås, Trygghetsboende i Bifrost. Förhandlingen omfattar inte lägenheter i kooperativa boenden.

Den 18 juli meddelade vi att de hyresgäster som har standardhöjande tillval inte skulle bli debiterade den retroaktiva delen av hyreshöjningen på avin för augusti, september och oktober enligt utskick daterat 28 juni. Dessa hyresgäster får istället sin retroaktiva del i september, oktober och november.