Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Besök Gunnebo

04 juni 2018

Gör ett besök på Gunnebo i sommar!

I sommar rekommenderar vi ett besök på Gunnebo Slott och Trädgårdar i Mölndal. Verksamheten på Gunnebo är öppen i stort sett året runt och bjuder på det mesta i form av natur- och arkitekturupplevelser och god mat. Har du inte redan besökt Gunnebo om sommaren, så rekommenderar vi det, vare sig du tar med familjen på picknick i parken eller besöker slottsteatern om kvällen.

Kuta och kör på Gunnebo Slottsteater

I Kuta och kör får vi möta Percy Persson, en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris i Mölndal, och Marianne i Mölnlycke – lyckligt ovetande om varandra. Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop dubbellivet med sina två fruar. När ett rån med påföljande sjukhusbesök leder till att polisen besöker hans hem är hans hemlighet på väg att nystas upp.

Skrattkarusellen är igång. Nu gäller det att kuta och köra! På scenen står bland andra Allan Svensson, Ola Forssmed och Lars-Åke Wilhelmsson.

Biljetter

Biljetter säljs via Gunnebo butik i norra flygelbyggnaden samt Ticketmaster och kostar 495 kronor för vuxna, 248 kronor för barn och ungdomar upp till 15 år. Föreställningen spelas på Gunnebo Slott och Trädgårdar den 4 juli–12 augusti 2018.