Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Verksamhetsutvecklare

Är du en intraprenör som vill vara med och driva vår utveckling?

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Därför söker vi dig som vill vara med och driva våra affärs- och verksamhetsutvecklingsprojekt.  

Uppdraget innebär:

  • intern effektivisering och utveckling
  • att tillföra kundnytta
  • samordning av kvalitetsarbetet

Arbetet har ofta inslag av digital utveckling med en tydlig kundorientering. Rollen som verksamhetsutvecklare innebär även att medverka till att se ett steg längre – vilka nya tjänster kan våra kunder eller medarbetare dra nytta av och efterfråga? Du behöver därför ha stor förståelse för digital utveckling och dom förutsättningar som ges i en digital värld.

Du kommer att ingå i avdelningen Marknad & affärsutveckling, som idag har fem medarbetare som arbetar med olika marknads- och utvecklingsfrågor. Du behövs för att leda det praktiska utvecklingsarbetet framåt. Vi har helt enkelt behov av en person som i en komplex verklighet med trygghet och ödmjukhet kan ro våra utvecklingsprojekt i hamn.

Vi strävar efter att arbeta iterativt, genom att kunna prioritera och leverera värde för våra kunder och medarbetare snabbt och i korta cykler.

Vem är du?

Som person gillar du att arbeta tillsammans med andra och genom din kunskap och ditt driv skapar vi resultat tillsammans. Du har en fallenhet för att kommunicera och samarbeta med alla slags människor, samtidigt är du prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Tidigare erfarenhet från operativt utvecklingsarbete inom bostadsbranschen och gärna Allmännyttan ser vi som värdefullt. Är du dessutom intresserad av hur hållbarhetsfrågor påverkar verksamheten är det ett extra plus i kanten. Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ditt kompetensområde.

Såklart delar du även våra grundvärderingar, att vi både på ett personligt plan och som bolag agerar på ett modigt, delaktigt, tydligt och trovärdigt sätt i arbetets alla situationer.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en organisation med korta beslutsvägar som just nu är inne i ett spännande förändrings- och utvecklingsarbete. På samma sätt som hela branschen påverkas vi av en föränderlig omvärld och vi erbjuder dig en roll med stor möjlighet att påverka hur våra kunder och medarbetare upplever oss i den världen.

Du kommer att ha din arbetsplats på Häradsgatan 1, nära Mölndals nya innerstad.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Olsson, 031- 720 84 88, tomas.olsson@molndalsbostader.se

Facklig representant:

  • Unionen: Ulf Bergh, 031-720 84 32,  ulf.bergh@molndalsbostader.se

Ansök här

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 28 oktober 2019. Ansök genom att följa länken till jobbet.se.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.