Translate

Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Tv och bredband

Din bostad har tillgång till Zmarket – vilket är ett öppet fibernät för tv, bredband och telefoni. Det öppna nätet drivs av kommunikationsoperatören Zitius. I nätet råder konkurrens mellan ett stort antal tjänsteleverantörer, som leder till attraktiva priser och bra villkor.

Zmarket hör till marknadens modernaste och snabbaste nät för att möta de krav på ny teknik som nya tv-vanor och ökad konkurrens medför.

Så här beställer du tjänster

Koppla din dator till det bredbandsuttag som finns i din lägenhet med en nätverkskabel. Öppna en webbläsare och du kommer automatiskt till: https://molndalsbostader.zmarket.se

Du väljer därefter själv vilken tjänsteleverantör du vill använda, som passar dig bäst efter dina behov och önskemål.

Grundutbud TV

Ett tv-grundutbud ingår i din hyra. Utbudet skiljer sig beroende på var man bor inom Mölndal.

Grundutbudet finns tillgängligt analogt i de fastigheter som utrustade med ett kabel-tv-nät. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV3, Discovery, TV12, Eurosport, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, MTV, TV10.

De fastigheter som inte har kabel –TV-nät får sitt grundutbud genom datanätet. För dessa ingår en TV-box för att kunna se utbudet. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV3, Discovery, TV12, Eurosport, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, MTV, TV10.

Fastigheter byggda från och med 2017 byggda med ett fastighetsnät i fiber ingår de det ett mindre grundutbud.  För dessa ingår en tv-box för att kunna se utbudet. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4.

Samtliga grundutbud levereras av Telia kabel-tv.

Kontaktuppgifter

Du finner kontaktuppgifter till samtliga tjänsteleverantörer på https://molndalsbostader.zmarket.se

Kundservice

Här får du bland annat tillgång till driftsinformation och information kring hur du gör felanmälan.

Installation och guider

Här hittar du inkopplingsguider och steg-för-steg-guide för hur du köper tjänster på Zmarket.